Ställa In Och Använda Icloud För Windows

Hämta bara tillägget iCloud-lösenord till din webbläsare och använd sedan appen iCloud-lösenord för att skapa, komma åt och hantera dina lösenord. Filerna går inte att återställa om du använder Radera eller Radera alla i Senast raderade eller tömmer Papperskorgen i macOS.

  • Dina nya bilder och videor hämtas automatiskt från iCloud-bilder.
  • Och om du använder den senaste versionen av iCloud för Windows kan du fästa bilder och behålla dem lokalt på din enhet.
  • Om du vill hantera ditt lagringsutrymme klickar du på Lagring.
  • Kontakta leverantören för mer information.
  • I den här mappen hittar du dokument som du har lagrat på iCloud.

Gå till Microsoft Store för att kontrollera om det finns programuppdateringar. Om du vill göra ändringar i ditt Apple-ID, till exempel uppdatera din e-post, postadress eller annan kontoinformation, öppnar du iCloud för Windows och klickar på Kontodetaljer. Läs om hur du ställer in och använder iCloud-bilder. Om det inte installeras automatiskt går du till Utforskaren och öppnar Ställ in iCloud.

Hantera Din Kontoinformation

Med iCloud för Windows uppdateras automatiskt bilder, dokument download.dll windows 7 och bokmärken på din pc till dina Apple-enheter. Om du vill stänga av iCloud för Windows öppnar du iCloud för Windows och loggar sedan ut. Om du får ett felmeddelande när du försöker flytta en fil från iCloud för Windows kan du behöva hämta filen till din Windows-pc. Försök flytta filen igen när du har hämtat den.

Apple Footer

Du kan också komma åt dina iCloud Drive-filer och -mappar på iCloud.com. Om det inte öppnas automatiskt klickar du på Start, öppnar Appar eller Program och öppnar iCloud för Windows. Se till att du ställer in iCloud på diniPhone, iPad, iPod touchellerMacoch att du är inloggad med ditt Apple‑ID.

Om du inte ser filerna som du vill återskapa kan du återställa filer som raderats under de senaste 30 dagarna på iCloud.com. När du slår på Bilder skapar iCloud för Windows en bildmapp i Utforskaren som kallas iCloud-bilder. ICloud-bilderöverför nya bilder och videor som du lägger till i överföringsmappen för iCloud-bilder på din pc, så att du kan visa dem i appen Bilder på din iPhone, iPad, iPod touch och Mac samt påiCloud.com.

Om du använder iCloud för Windows 10 eller senare kan du fästa filer för att ha dem lokalt på din enhet. Om du vill arbeta med vänner eller kollegor på filer kan du dela enskilda filer eller skapa en delad mappoch dela flera filer. Du kan även nåla fast filer och mapparså att du kan använda dem offline och enkelt kontrollera status hos en hämtad eller delad fil. ICloud för Windows skapar en iCloud Drive-mapp i Utforskaren när du aktiverar iCloud Drive. I den här mappen hittar du dokument som du har lagrat på iCloud. När du skapar en fil på din pc och sparar den i iCloud Drive-mappen visas den även på dina andra enheter. Välj funktionerna och innehållet som du vill hålla uppdaterade på dina enheter.

Leave a Reply